Sajtószoba

Inspiráló, lélekkel teli, otthonos testvérirodákat alakított ki az unione csoport és a leones qsr a hillside irodaházban

2020. 01 20.

Lezárult Az Év Irodája verseny nevezési periódusa, javában tart a szavazási időszak.

Amíg az idei indulók izgatottan várják az eredményhirdetést, mi feltettünk nekik pár kérdést, hogy megismerhessük az új irodájuk történetét. Ezúttal Kiss Csaba a LEONES marketing managere mesélt nekünk.

Elegáns, városi és zöld: átadták a hillside offices irodakomplexumot

2019. 03 08.

A több éve tartó építkezés 2019-ben hivatalosan is befejeződött a Hegyvidék nyugalmába illeszkedő Dél-Buda és Central-Buda régió találkozásánál, közvetlenül a MOM Park szomszédságában. A 8 szintes, 22000 négyzetméteres bérbeadható irodaterülettel rendelkező HillSide már most Buda meghatározó ékköve.

A világ legfurább szellőzőcsöve Buda új irodaházán van

2019. 03 08.

Dübörög az ingatlanfejlesztés Budapesten, ami szerencsére nem csak lakóprojekteket, hanem új irodaházakat is jelent. Azért szerencsére, mert egy-két igényesebb kivételtől eltekintve, a lakóépületek többsége elég megúszósra sikeredik még az értékes építési területeken is. Az irodaház-fejlesztések átlagszínvonala azért jóval magasabban van. Oké, még azért itt is hiányoznak az igazán nagy durranások, bár tervek azok szerencsére már vannak rá.

A kitartás szimbóluma - Hotel Clark

2019. 02 13.

A Clark Ádám téri foghíjtelek története messzire nyúlik vissza: számtalan városi legenda övezi Ybl Miklóstól kezdve a kőoroszlánokig. A II. világháború óta üresen álló telek évtizedekig emlékeztette a járókelőket az ország - és a világ - egyik legszomorúbb eseményére, viszont a különleges helyszínen fekvő telek hasznosításával kapcsolatos kérdések és ötletek folyamatos mozgásban tartották mind a szakmát, mind a közvéleményt.

Extravagáns belsővel sokkolt bennünket a Hotel Clark

2018. 04 29.

Ybl Miklós oszlopai és a japán marhahús békésen megfér egymás mellett Budapest legújabb szállodájában, ahol rábukkantunk a város legmenőbb fürdőkádjára is.

Budapest közepén, de akár azt is mondhatjuk, hogy az ország közepén épült fel a márciusban átadott Hotel Clark, elvégre csak néhány méterre található a 0 kilométerkőtől. Előtte hosszú évtizedekig egy foghíjtelek torzította a városképet a helyén, egyértelmű volt, hogy a közmondásosan „az ország legdrágább telkének” nevezett területét be kell építeni.

Hotel Clark, a legendás megosztó

2018. 04 27.

Egy régóta érlelődő, teljeskörű sajtóbejárás keretén belül tegnap koradélután végre lehetőségünk nyílt benézni a Clark Ádám téri csúcsszálloda sötétbarna homlokzata mögé. Hotelbeszámoló következik.

Pár évvel ezelőtt, a főváros legjobb tereit bemutató sorozatunk Clark Ádám térre fókuszáló fejezetében már részletesen szóltunk a Lánchíd építésvezetőjéről 1912-ben elnevezett tér történetéről, úgyhogy az ismertető-ismétléstől most inkább eltekintenénk.

További cikkek