Portfólió

Ingatlanportfóliónk két ékkövét képezi a Clark Hotel és a Hillside Irodaház, amelyek saját projektjeinkként jól szemléltetik mind a vállaltunkra jellemző funkcióbeli sokoldalúságot, mind az általunk képviselt magas minőséget és innovatív hozzáállást.

Clark Hotel

Az UNIONE-CLARK Kft. által üzemeltetett Hotel Clark egy különleges luxusszálloda, amely Budapest szimbolikus epicentrumában, a „0” kilométerkőnél épült fel 2017-ben. 

A Clark hatalmas űrt tölt be a város életében, fontossága pedig tagadhatatlan, hiszen jelentős várostörténeti örökséggel rendelkezik.

A Clark Ádám téri foghíjtelek története régre nyúlik vissza, és aligha van másik olyan budapesti környék, amelyet annyi városi legenda vesz körül, mint ezt a teret.

A projekt során egyedülálló érzékenységre és alázatra, valamit kiváló belső kommunikációra volt szükségünk ahhoz, hogy Budapest egyik legszimbolikusabb helyszínét méltó módon állíthassuk helyre az utókor számára, ötvözve a múlt hagyatékát a modern kor igényeivel és előremutató trendjeivel.

Az exkluzív hangulatú, különleges enteriőrrel rendelkező hotel tökéletes szálláshelyet jelent üzleti és turisztikai célú utak esetén egyaránt. Mind a kényelmes, teljeskörűen felszerelt szobák, mind a tetőteraszon kialakított Leo bár egyedülálló panorámát kínálnak Budapest egyik legismertebb szimbólumára, a Lánchídra.

Az ingatlan előnyös elhelyezkedésének köszönhetően a hotel olyan exkluzív kilátást kínál vendégei számára, amely a város más pontjairól nem elérhető.

Adatok
 • 670 m2
 • 7 emelet
 • 86 szoba
 • tetőterasz
 • 2 parkolószint (lifttel)
Szolgáltatások

A hotel teljes egészében az UNIONE CSOPORT saját projektjeként valósult meg, a tervezési folyamatoktól kezdve, a kivitelezési munkálatokon keresztül egészen a működtetésig.

Fenntarthatóság
 • töltőállomás elektromos autókhoz
 • zöldfal
 • akadálymentes kialakítás
 • energiahatékony fűtési rendszer

HillSide Offices

A Leed Gold minősítéssel rendelkező HillSide Irodaházat az elegancia és a jövőbemutató építészeti design mellett a hatékonyság, a racionális fenntartási költségek, valamint az emberközpontú közösségi- és irodatér kialakítások egyaránt jellemzik.

A fejlesztés célja egy olyan exkluzív, mégis rendkívül funkcionális környezet kialakítása volt, ahol a kreativitást és az egyéni kibontakozást maximálisan támogatja az épített környezet, ami tökéletesen illeszkedik a Hegyvidék zöldjéhez. A HillSide Irodaház egy inspiratív hely, amely ötvözi a pulzáló belvárost, az üzleti szféra célorientáltságát és a Hegyvidék nyugalmát. Ennek a víziónak a hatására alakult ki a jövőbe mutató építészeti koncepció, valamint az egész beruházásra jellemző fenntartható, környezetbarát szemlélet.

Az épület alaprajza bérlői igények szerint rugalmasan felosztható. Szintenként akár nyolc bérleményi egység kialakításával egyaránt alkalmas nyitott vagy egyterű, de akár 100%-ban cellázott irodák befogadására is.

Az irodai területeken felül az épület rendelkezik kiskereskedelmi bérleményekkel (Day Spa, Huawei, Bang&Olufsen, Kávézug kávézó), illetve egy irodaházi étterem is működik a földszinten. Továbbá az átlagos irodaházakra nem jellemző módon, a megfelelő komfort és élettér kialakítása érdekében egy tágas lobby terület került megvalósításra a földszinten, akár egy szállodában. A lobby területéről 3 bérelhető tárgyaló is nyílik, amelyek igény szerint összenyithatók.

Adatok
 • 6000 m2-es telek
 • 3000 m2-es egybefüggő szintterület
 • Változatos méretű teraszok, melyek az irodaszinteket egészítik ki
 • 500 m2-es impresszív előcsarnok
Szolgáltatások

Az irodaház tervezése, kivitelezése és működtetése teljes egészében az UNIONE CSOPORT saját projektjeként valósult meg.

Fenntarthatóság

Már az épület tervezése és kivitelezése során nagy hangsúlyt fektettünk a LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) minősítési rendszer szempontjaira. Az irodaház 2019-ben a fenntarthatóság egyik legrangosabb elismeréseként LEED Gold minősítést kapott.

Üzlethelyiségek és kereskedelmi célú ingatlanok Budapest-szerte

Saját tulajdonú üzlethelyiségeink és kereskedelmi célú ingatlanjaink Budapest-szerte megtalálhatók. Bérleményeinkre a kiváló lokáció és infrastruktúra, az átlátható feltételrendszer és a személyre szabott szolgáltatások egyaránt jellemzőek.

Ipari parkjaink

A 19 hektáros területen fekvő M7 Ipari Park az M7-es autópálya mellett, az 51-es lehajtónál, Székesfehérvártól 5 km-re, Budapesttől 52 km-re található. Az M7 Ipari Parkot kiváló elhelyezkedés, versenyképes árak, rugalmas feltételrendszer és kiépített infrastruktúra jellemzi.

Bátonyterenyei Ipari Parknak helyet adó település Nógrád megye harmadik legnagyobb városa, a Bátonyterenyei kistérség székhelye. A Budapesttől mintegy 100 km-re, a megyeszékhelytől 15 km-re, Szlovákiától 25 km-re található termelő- és szolgáltatóközpont több mint 11 hektáron fekszik, ideális logisztikai és gyönyörű természeti környezetben.