Az UNIONE BEFEKTETÉSI CSOPORT törekvése az értékteremtés és az értékmegőrzés.

Több mint 20 esztendős szakmai tapasztalattal rendelkezünk az ingatlanfejlesztés és ingatlankezelés területén. 

Büszkék vagyunk szaktudásunkra, saját know-how-nkra és szakmailag képzett, elkötelezett csapatunkra.

Magunkról

Az Unione Befektetési Csoport egy magánszemélyek által tulajdonolt, 1998 óta az ingatlanpiacon működő vállalategyüttes. Cégcsoportunk számos díjnyertes ingatlanfejlesztési projektben vett részt az elmúlt évek során.

Olyan partneri és bérlői kapcsolatok kialakítására törekszünk, amelyek hosszú távon is sikeresek.  Ennek szellemében professzionálisan és emberközpontúan gondolkodunk és cselekszünk, folyamatos együttműködésben ügyfeleinkkel.

1998

A cégcsoport első tagja, az Unione-C Kft., 1998-ban alakult. Működését egy Andrássy úton található üzlethelyiség tulajdonjogának megvásárlásával, és az ingatlan bérbeadásával kezdte. Jelenleg 11 Andrássy úti, és számos egyéb, a főváros különböző kerületeiben található üzlethelyiség tartozik cégcsoportunk tulajdonába.

2003

2003-ban a Bonbon Hemingway Rt. akvizíciója nagy előrelépést jelentett befektetési csoportunk számára. A 21 tételből álló ingatlanportfólió részét képezi egy olyan üzlethelyiség is, amely a város legfrekventáltabb sétálóutcájában, a Váci utcában található, és amelyet jelenleg a L’Occitane kozmetikai cég hasznosít.

2004

2004-ben, egy hasonló volumenű beruházás következtében a győri Gastron Vendéglátóipari Rt. 22 győri, és 3 budapesti üzlethelyiségének tulajdonjogát szereztük meg.

2017

Budapest legértékesebb, de korábban beépítetlen foghíjtelkét vásároltuk meg 2017-ben a budai Clark Ádám téren. 10 évvel később, az UNESCO Világörökség részeként számon tartott környezetben nyitotta meg oroszlános kapuit a különleges szépségű luxusszálloda, a Hotel Clark.

2018

A HillSide Offices egy 2018-ban megvalósult különleges, egyedi mikrokörnyezetben elhelyezkedő landmark irodaprojekt Dél-Buda és Central-Buda régiók találkozásánál, amelyben cégcsoportunk sikeresen kamatoztatta szaktudását ingatlanberuházóként és -fejlesztőként egyaránt. 

Bérlőink

Bérlőink többek között olyan magas presztízsű márkákat forgalmaznak, mint

Wolford
Hublot
Coccinelle

Bérbeadott ingatlanjaink között szerepel több McDonald’s gyorsétterem, továbbá raktárak és irodaházak, melyek például a Heidelberg, a Chetra, a Kärcher és a Linde cégközpontjaiként funkcionálnak.